De juise zonverduistering kiezen is ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust en privacy. Daarom zijn de DUO rolgordijnen een goede keuze om het licht te weren en tegelijkertijd een stijlvolle kamer te hebben. Daarom hebben we 3 goede opties voor duo gordijnen op maat  voor u geselecteerd:

1. Dim Out 10 verduisterend duo rolgordijn 

Dim Out 10, een nieuwe toevoeging aan het DUO assortiment, is een duo rolgordijn verduisterend dat verkrijgbaar is tot 300 cm breed. Met leveranciers die stoffen uit China of Turkije verkopen, kan een van de grootste weverijen ter wereld gemakkelijk concurreren dankzij de constante kwaliteit. Dat de lat daar gewoon lager ligt, blijkt uit het hanggedrag. De verduisterende linnen structuurstroken op deze mooie Dim Out stof meten 10 cm. Er is een behoorlijk zicht naar buiten door de doorschijnende stroken. Kies uit 5 eigentijdse kleuren, waaronder het prachtige groen en blauw. De gesloten stroken van Dim Out 10 bestaan uit drie lagen, waarvan de binnenste zwart is om de doorschijnendheid te verminderen. Elk verduisterend duo rolgordijn wordt op maat gemaakt volgens uw specificaties. Dit garandeert dat u naast de juiste pasvorm ook de grootst mogelijke pasvorm heeft. De onderste rail van verduisterende duo rolgordijnen is cruciaal. De modellen 4, 5 of 7 zijn zeer geschikt om meer licht te blokkeren omdat ze beter verduisteren. Voor elektrische duo rolgordijnen is het model 7 minder geschikt. 

2. Verduisterend 12 Donker Duo rolgordijn 

Bent u voorstander van lange verduisterende gordijnen? Kies dan voor Darkness12, een duo rolgordijn dat verduistert. De stof is ondoorzichtig en heeft een 12 cm lange dichte gemêleerde strook. De voile, transparante tussenstof heeft een lichte streep en is verkrijgbaar in mooie industriële interieurkleuren. In Darkness 12 zijn drie lagen dichte stroken geweven, waarvan de binnenste laag zwart is om het licht tegen te houden. In tegenstelling tot de andere verduisterende duo rolgordijnen, die aanzienlijk dunnere en zwakkere garens hebben, hebben de transparante stroken een voile structuur. Alle verduisterende duo rolgordijnen worden op maat gemaakt op basis van uw wensen. Hierdoor is de ideale pasvorm altijd gegarandeerd. De onderlat is cruciaal voor de verduistering. De modellen 4, 5 of 7 zijn zeer geschikt om meer licht te blokkeren omdat ze meer verduisteren. 

3. Twilight Blackout dubbele rolgordijnen 

Bent u op zoek naar vlakke, basic of linnen gestructureerde verduisterende dubbele rolgordijnen? Dan zijn de Twilight duo rolgordijnen wellicht interessant voor u. Het transparante gedeelte van deze stof bestaat uit effen voile, en de dikke banen zijn 7,5 tot 8 cm hoog. U bent overdag goed beschut tegen nieuwsgierige blikken door de matige inkijk. De stof wordt aangeboden in zowel een effen als een linnen structuur. Er is de populaire grijze tint Twilight Mole, die goed past bij de verschillende woontrends. Om de stof thuis te zien en de kwaliteit te voelen, klikt u op de links voor gratis kleurstalen. Het gordijn kan geheel naar eigen idee worden samengesteld en wij laten het voor u op maat maken in onze Nederlandse vestiging. Wij kunnen de banen een strak patroon laten volgen, ook als er meerdere ramen zijn. Alle verduisterende rolgordijnen moeten in model 4, 5 of 7 een onderlat hebben. Deze spannen de persing tussen de twee stoflagen aan, waardoor het licht beter wordt gedempt.